Вхід | Реєстрація

Для метеостанції “погода не склалася”

Метеостанцію у найближчі півроку у Кременчуці не встановлять. Працівники Держказначейства відмовили місту у фінансуванні проекту без пояснень.

У відділі екології міськвиконкому неодноразово наголошували, що метеостанція потрібна місту, аби фіксувати погодні умови саме на його території.

“Це дуже важливо. Адже дані, якою була погода у Кременчуці певний час саме цього дня часто потребують, наприклад, суди та інші зацікавлені організації. Та нині, з огляду на відповідь Держказначейства, про проект можна забути мінімум на півроку. Щоб дізнатися нам порадили звернутися до полтавського керівництва. Нині фахівці відділу намагаються все з’ясувати”, – розповідає завідуючий відділом Геннадій Демьохін.

Для Кременчука дані метеостанції важливі. Адже, коли показник сягне 28 градусів тепла, згідно з рішенням міськвиконкому, великовантажному транспорту заборонено рухатися центральними магістралями міста та автодорогою Крюківського мосту.

До рішення Держказначейства міськвиконком планував виділити гроші на встановлення метеостанції. За словами Геннадія Демьохіна, на її монтаж вистачило б 30 тисяч гривень. У лютому 2010 року вона б уже почала давати перші результати.

Нагадаємо, що на площі біля міськвиконкому планували встановити датчики спостережень за зміною погодних умов. Основне обладнання знаходилося б у приміщенні міської ради. Повне облаштування метеостанції мало коштувати не більше 100 тисяч гривень.


Автор: Ольга Дерев’янко, www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2010, 11:43 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації