Вхід | Реєстрація

На Ворсклі врятовано чоловіка

На Ворсклі врятовано чоловіка

4 липня о 10:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Ворскла поблизу села Зачепилівка тоне людина. Телефонувала до екстреної служби жінка, яка побачила у річці чоловіка якого віднесло сильною течією від берега.

Чергове відділення 2-го Державного пожежно-рятувального посту ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно із працівником місцевої пожежної охорони негайно виїхали за місцем виклику. По прибутті виявилося, що місцевий житель, до прибуття рятувальників, зміг подати до потопаючого довгу гілку і підтягти його ближче до берега. Самостійно добратися до потопаючого він не міг через велику течію, заболоченість та водорості. Рятувальники за допомогою рятувального кола та рятувальної мотузки витягли чоловіка на берег та надали йому першу долікарняну допомогу та по прибутті швидкої передали його лікарям.

Виявилося, що врятований відпочивав поблизу водойми разом із 10-ти річним сином, який і підняв галас коли побачив, що батько почав тонути.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2016, 17:44 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації