Вхід | Реєстрація

Вулиці Полтави щедро солять

Усі сили комунальних служб кинуто на боротьбу з наслідками стихії – повідомляє прес-служба Полтавської міської ради зазначаючи, що лише за дві доби на вулиці міста було висипано 360 тонн соляної суміші. Проте наразі боротьба природної стихії та комунальників нерівна. Полтавці продовжують ковзатися. Добиратися на роботу стало вдвічі довше. Начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Володимир Кушнаренко запевняє:  у грудні – січні цього сезону кількість опадів перевищили норму на 159 відсотків або у 2.2 рази їх випало більше, ніж у 2008 і 2009 роках разом узятих.

Різкі коливання температур, зміни дощів на сніг призвели до того, що територія міста перетворилася на суцільну кригу. Це вже за його словами «не надзвичайна ситуація, а надзвичайне стихійне лихо».

Зусилля працівників житлово-експлуатаційних підприємств нині спрямовані на боротьбу з кригою та посипання тротуарів вулиць і дворів. (А це в середньому 280 двірників щодня). Вони замість піску використовують гранвідсів, який ефективніший, бо його фракції більші, ніж піщані.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації