Вхід | Реєстрація

Винахідник із Полтавщини створив трактор на дровах

Винахідник із Полтавщини створив трактор на дровах

Український селянин Микола Оксенюк придумав і склав трактор, який працює без бензину. Техніку заправляють дровами.

Про це повідомляє «Преса України».

Винахідник розповів журналістам про систему двигуна, особливості техніки. Двигун він зібрав на базі старого автомобіля «Москвич 407». Микола зізнався, що до таких винаходів його підштовхнуло подорожчання цін на паливо.

На відео селянин докладно пояснює кожен елемент конструкції. Микола Оксенюк порадив, які дрова краще брати, як запалювати і перевіряти систему газогенераторного двигуна. Повний котел дров трактора прирівнюється 10 літрам бензину. Два мішки дров вистачить для того, щоб викопати 30 соток картоплі. Є можливість докладувати дрова в котел трактора при працюючому двигуні.


Автор: «Преса України»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2016, 16:39 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації