Вхід | Реєстрація

Батьки готові до масових акцій протесту через відсутність вакцин

Батьки готові до масових акцій протесту через відсутність вакцин

Порушення термінів Календаря профілактичних щеплень через нерегулярне постачання вакцин зараз стало розповсюдженим явищем серед українських дітей. Це, в свою чергу, збільшує ризики виникнення епідемій та спалахів небезпечних інфекційних хвороб. В інтерв’ю Голосу Америки медичний експерт Дитячого фонду ООН в Україні Катерина Булавінова закликала українську владу проявити політичну волю при виділенні фінансів на вакцинацію населення (http://ukrainian.voanews.com/a/3417109.html). Експерт ЮНІСЕФ наголошує, що діти мають отримувати щеплення за календарем вакцинації.

Раніше ЗМІ розповсюдили заяву в.о. міністра охорони здоров’я Віктора Шафранського про те, що до кінця липня в Україну буде поставлено абсолютно все вакцини і сироватки.

Батьки дуже занепокоєні ситуацією з відсутністю вакцин, які входять до Календаря профілактичних щеплень. ГО «Батьки за вакцинацію» підтримує звернення Катерини Булавінової до влади України та дає час владі до кінця липня вирішити питання з наявністю вакцин. Якщо цього не станеться, тисячі батьків прийдуть до стін уряду та Адміністрації президента України Петра Порошенка з вимогою повернути дітям право бути захищеними від інфекційних хвороб, які можна попередити вакцинацію.


Автор: ГО «Батьки за вакцинацію»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації