Вхід | Реєстрація

У Машівці перекинувся моторний човен і утопився чоловік

У Машівці перекинувся моторний човен і утопився чоловік

Нещасний випадок стався на річці Оріль, що в Машівському районі Полтавщини, 21 липня о 16:30. 63-річний чоловік, мешканець Харківської області, загинув внаслідок перекидання плавзасобу.

В поліцію про інцидент повідомив 56-річний чоловік, з яким потерпілий відпочивав на річці. Працівники слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце виклику, з’ясували, що заявник не впорався з керуванням та допустив перекидання гумового моторного човна.

На тілі загиблого виявлені тілесні ушкодження, спричинені лопастями двигуна. Встановлено, що підчас відпочинку чоловіки вживали спиртні напої.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 291 Кримінального кодексу України (Порушення чинних на транспорті правил, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки). Максимальна санкція статті передбачає до п’яти років обмеження або позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2016, 12:51 | Машівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації