Вхід | Реєстрація

П’ятеро кременчужанок хочуть стати матерями-героїнями

П’ятеро кременчужанок претендують на звання мати-героїня. Перше цьогорічне засідання комісії щодо присвоєння цього звання відбулося 27 січня. Віце-мер Василь Хоменко нагадав, що на початку 2010 року Указом Президента України звання матері-героїні було присвоєне трьом кременчужанкам. На засіданні затвердили всі п’ять кандидатур. Це Тамара Сейчук (мати 7 дітей), Ганна Пенчук (6 дітей), Галина Зданєкіна (7 дітей), Катерина Сулейліна (5 дітей), Мотрона Юр’єва (5 дітей). Члени комісії вирішили готувати проект рішення на наступну сесію міської ради.

Нагадаємо, право на почесне звання “Матері-героїні” за Указом Президента “Про почесні звання України” мають право жінки, які народили та виховали 5 та більше дітей до восьмирічного віку, у тому числі усиновлених дітей, та внесли вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім’ї, материнства та дитинства, самовіддано виховували та навчали своїх дітей, допомогли їм зайняти певний статус у суспільстві.


Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2010, 15:02 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації