Вхід | Реєстрація

Полтавців запевняють: затримка видачі закордонний паспортів – тимчасове явище

У ГУМВС в Полтавській області заспокоюють, кажучи, що паспортна служба не припинила своєї роботи – документи на отримання закордонних паспортів продовжують приймати. От тільки термінове виготовлення їх (протягом десяти днів) тимчасово припинили. «На сьогодні змінена система видачі закордонних паспорті. Якщо раніше нам в область приходили бланки, то зараз ми на Київ пересилаємо в електронному вигляді документи та фото. Нам надходять уже готові паспорти», - сказав під час сьогоднішнього брифінгу заступник начальника ГУМВС В Полтавській області Віталій Хан.

Він відзначив, що причиною затримки видачі закордонних паспортів є тимчасові проблеми у консорціумі «Єдапс», який займається друком бланків. Віталій Хан підкреслив – ці незручності не залежать від міліції. Також він підтвердив, що наразі дійсно є полтавці, які здали необхідні документи, проте закордонних паспортів ще не отримали.

Правоохоронці заспокоюють – великих проблем немає та сподіваються на вирішення цього питання найближчими днями.

Що ж до інших бланків суворої звітності (зокрема, посвідчення водія), то вони є з запасом. Цього резерву щонайменше вистачить на квартал. Проблем з видачею паспортів громадянина України теж немає.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2010, 15:04 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації