Вхід | Реєстрація

На Полтавському ГЗК триває модернізація

Новокраматорський машинобудівний завод (Донецька область) модернізував рудорозмельні млини для Полтавського гірничозбагачувального комбінату. Млини, установлені на старі фундаменти, дозволять підприємству зекономити на капітальних витратах, пов'язаних із переробкою фундаментів. Окрім того, завдяки збільшенню обсягу помольних камер та інших нововведень суттєво підвищиться й продуктивність роботи.

За даними прес-служби Полтавського ГЗК, монтаж млинів планується закінчити в першій декаді лютого. Робоче випробування заплановано на лютий—березень. Підприємство з Новокраматорська будує для промислового гіганта з Комсомольська ще 4 млини, обладнані сучасними системами керування. Наразі на Полтавському ГЗК працює понад 20 рудорозмельних млинів виробництва НКМЗ.

Автор: www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 09:47 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації