Вхід | Реєстрація

Отримали від казахів, відігралися на румунах

Перебуваючи на зборах у Туреччині, «Ворскла» провела ще два конт-рольних спаринги. Спочатку полтавці зіграли неповний матч з казахським «Атирау», до речі, також володарем кубка своєї країни. Зустріч видалася неоднозначною. Наші футболісти створювали моменти для взяття воріт (Єсін — штанга, Янузі — поперечина, два моменти у Маркоскі), тоді як казахи реалізовували свої можливості. У їхньому складі двічі відзначився українець Віталій Шумейко. За рахунку 0:2 один м’яч вдалося відіграти — на 30 хвилині свою нагоду реалізував Тимченко. Однак уже через 7 хвилин Долганського захопив зненацька далекий удар когось із казахів, чиє прізвище так і не вдалося з’ясувати.

Ледь почався другий тайм, як на стадіоні виникли проблеми з освітленням. Казахи не стали чекати, доки неполадки усунуть. Швиденько зібралися й повернулися до себе в готель. «Ворскла» провела матч у такому складі — (1 тайм): Долганський, Медведєв, Тарганчук, Вовкодав, Ярмаш, Краснопьоров, Маркоскі, Єсін, Тимченко, Кунєв, Янузі. (2 тайм): Величко, Чеснаков, Пєсков, Матвєєв, Даллку, Оніка, Деспотовскі, Безус, Кулаков, Сачко, Чичиков.

Наступним суперником «Ворскли» став аутсайдер румунського чемпіонату «Чахлаул» (Пятра Немт). От на ньому полтавці й зірвали всю злість, що накопичилася. До того ж румуни ще й спізнилися на півгодини, за що й одержали «повну торбу» під акомпанемент дощу. Спочатку Сачко, а потім Деспотовскі замикали головою навіси Кулакова. Потім вже Деспотовскі виступив асистентом для Безуса, який дотепно перекинув воротаря суперника. Після перерви на полі з’явилися нові гравці, які вирішили не відставати від своїх товаришів і також відзначилися трьома голами. Тимченко реалізував вихід сам на сам, Янузі забив після навісу Кунєва, а Маркоскі реалізував пенальті за фол на Янузі. Відзначимо, що Цуррі був вилучений за розмови на адресу арбітра, але за домовленістю був замінений Момотом. У підсумку — 6:1.

Склад «Ворскли» — (1т): Величко, Даллку, Матвєєв, Пєсков, Чеснаков, Оніка, Деспотовскі, Безус, Чичиков, Кулаков, Сачко. (2т): Долганський, Медведєв, Цуррі (Момот, 82), Ярмаш, Вовкодав, Краснопьоров, Маркоскі, Єсін, Кунєв, Тимченко, Янузі.

У складі «Ворскли» відсутній Главіна, оскільки він захворів на вірусну інфекцію напередодні вильоту до Туреччини. Також стало відомо, що отримав статус вільного агента півзахисник самарських «Крильєв Совєтов» полтавець Владислав Кулик. Подейкують, що свого часу його кандидатура розглядалась тренерським штабом «Ворскли» як заміна Сергію Кравченку. Але тоді у Кулика був діючий контракт з грозненським «Тереком». Та не встигли вболівальники обговорити можливе повернення гравця до Полтави, як він опинився у складі краснодарської «Кубані».

Автор: Денис КОБУШКО, «Вечірня Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації