Вхід | Реєстрація

Пауерліфтинг. Чемпіонат області

Чемпіонати Полтавщини з пауерліфтингу вже традиційно проводяться наприкінці січня. Якщо два попередніх роки ці змагання приймав Хорол, то в 2010-му вони повернулися в Полтаву. У змаганнях взяли участь атлети з Полтави, Кременчука, Комсомольська, Нових Санжар, Шишак та Диканьки. Під час спортивної боротьби були показані високі результати.

Одним із переможців став Віталій Касьяненко (14 років) з Нових Санжар, який виконав норматив кандидата у майстри спорту. У ваговій категорії до 60 кг на юнацькому чемпіонаті України буде виступати сильний атлет.

Значно додав наш лідер Геннадій Чіпко, який показує результати вищі за нормативи майстра спорту міжнародного класу. В перспективі цей спортсмен має найвищі шанси представляти Полтавщину на міжнародних змаганнях. Великі сподівання тренери покладають на вдалі виступи в чемпіонаті України Іраклія Мдівнішвілі та Всеволода Євстропова.

Абсолютною чемпіонкою області серед жінок стала Марта Добрякова (до 67,5 кг).

Мета змагань: відбір на чемпіонат України, що відбудеться в Харкові з 23 по 25 лютого. Цього року у чемпіонаті України зобов’язані виступати усі спортсмени, навіть ті, які ставали призерами європейських чи світових чемпіонатів. До цього вони отримували автоматично перезалік.

Прихильники пауерліфтин-гу Полтави зможуть завітати 6 березня до спорткомплексу ПДАА, де відбудеться чемпіонат області серед юніорів.

Автор: www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації