Вхід | Реєстрація

З «Бокасом» по життю

З «Бокасом» по життю

Для багатьох українців слово «Бокас» ні про що не говорить. Що воно за дивина? Нібито і не «бекас» і не «бокал». Між за допомогою інтернет-ресурсу «Бокас» можна при дбати і те й друге. Було б бажання і час гортати віртуальні сторінки на яких різні продавці пропонують свій крам і послуги.

Ті, хто в «темі» певно вже здогадалися, що мова й де про новий ресурс за допомогою, якого люди продають і купляють різноманітні речі. Про «Аукро» і Сландо» чули майже всі. І дуже багато людей робили необхідні їм придбання саме за допомогою організованої віртуальної  торгівлі. Речі таким чином можні купити набагато дешевше аніж у звичайному класичному магазині чи на ринку.

Ресурс «Бокас» ще відносно молодий в часі. Але він досить динамічно розвивається. І чимало українців охоче користуються тими можливостями, що він надає. А дехто навіть хвалиться тим, що знайшов тут досить дешеві і якісні товари, яких немає на більш «розкручених» інтернет-майданчиках.

Так житель Чутового Олександр Оніщенко нещодавно за допомогою «Бокасу» знайшов інтернет-магазин в якому продають якісний джинсовий одяг. Чоловік здавна є прихильником відомих фірм «Лівайс» та «Вранглер». Але купити такий одяг у фірмових бутіках Оніщенко не міг. Це й не дивно, адже там одні лише джинси можуть коштувати до п’яти тисяч гривень. А через «Бокас» чоловік знайшов потрібний йому одяг набагато дешевше.  В кінцевому результатіт зміг одягтися, як кажуть, з ніг до голови, витративши значно менше грошей. І подібних прикладів можна навести достатньо багато.

Саме тому українці із тих, хто звик мати якісні товари, але не хоче і не має змого платити за них дуже багато, звертають увагу на можливості, що надає торгівля через інтернет. Це дуже зручно, вигідно і надійно. Тим більше, що проблем із доставкою вибраного товару вже давно немає.  Десятки служб і традиційна пошта, теж налагодили співпрацю з подібними магазинами і готові доставляти товари в будь-який куток України. Тому для того, щоб купити улюблені джинси зовсім необов’язково їхати у Київ і слідкувати за тим, коли почнеться період розпродажів у дорогезних бутіках. Достатньо частіше заходити на ресурси, подібні до «Бокас» і робити необхідні придбання саме через них.

Можливо через якесь десятиліття класичні магазини в їх сьогоднішньому розумінні, взагалі щезнуть. Адже з кожним роком все більше і більше людей роблять покупки сидячи за монітором комп’ютера.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2016, 08:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації