Вхід | Реєстрація

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

4 лютого 2010 року в прокуратурі Октябрського району міста Полтави вперше за останні декілька років відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Октябрського району міста Полтави під головуванням заступника прокурора області Анатолія Мельника.

Темою для обговорення було питання стану додержання законності правоохоронними органами при розгляді заяв і повідомлень за фактами смерті громадян, проведенні дослідчих перевірок, оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства за фактами умисних вбивств, їх профілактики, а також щодо практики підтримання державного обвинувачення у справах цієї категорії у цьому році, в порівнянні з минулим 2009 роком.

У нараді взяли участь: прокурор міста Полтави Іван Кінашевський, прокурор Октябрського району міста Полтави Андрій Миронов, а також заступник начальника управління карного розшуку ГУМВС Олег Влох та в.о. начальника Октябрського РВ ПМУ ГУМВС Анатолій Гриценко.

Анатолій Мельник, в ході наради, наголосив, що потрібно звернути увагу новому керівнику райвідділу міліції Анатолію Гриценку, а також прокурору району – Андрію Миронову на стан додержання законності органами внутрішніх справ при реєстрації та вирішенні заяв і повідомлень за фактами смерті громадян, також серйозніше ставитися до питання профілактики злочинності серед осіб, раніше засуджених та таких, що схильні до вчинення злочинів. Говорили й про те, що якість дослідчих перевірок за такими фактами не в повній мірі відповідає вимогам діючого законодавства.

Анатолій Гриценко, в.о. начальника Октябрського райвідділу міліції, у своїй доповіді проаналізував та довів до учасників координаційної наради стан оперативно-службової діяльності Октябрського РВ ПМУ.

Поряд з цим, Анатолій Петрович розкрив основні пріоритетні напрямки роботи, направлені на посилення захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства та держави у боротьбі зі злочинністю, охороні громадського порядку, забезпечення громадської безпеки. Говорячи про перспективи у роботі, Анатолій Гриценко висловив свої плани щодо покращення роботи служби дільничних інспекторів міліції району, а також слідчого відділу.  

По завершенню наради Анатолій Мельник розставив акценти на основних напрямках спільної роботи прокуратури та міліції, а також вказав на строки усунення недоліків, виявлених у роботі правоохоронних органів Октябрського району.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації