Вхід | Реєстрація

У Кременчуці поширюється фальшивий випуск газети «АVтограф»

Сьогодні у Кременчуці розповсюджувався фальшивий випуск газети «АVтограф». Як повідомили «Новинам Полтавщини» у редакції газети, це — груба підробка, фальшивка, де використано логотип та вихідні дані. Так званий «спецвипуск» містить матеріали на підтримку одного з кандидатів у Президенти та проти іншого.

«Загалом номер зроблено "топорно", використано інші шрифти, стиль тощо», - зазначив випусковий редактор газети Володимир Ейсмонт. Нині Редакція готує заяви до правоохоронних органів. Так само готує звернення до правоохоронців постійна друкарня, яка друкувала газету і дані якої вказано у фальшивці.

Примірник фальшивки в редакцію принесли читачі газети. «Ми не встигаємо спростувати інформацію про цей "спецвипуск", бо газету вже віддали на друк. Вона вийде завтра зранку. Хочу ще раз підкреслити, що наша редакція не має жодного відношення до цього», - відзначив Володимир Ейсмонт.

Довідка. Газета «АVтограф» - загальнополітичний регіональний тижневик. Виходить накладом 10 тис. примірників. Має 24 сторінки.

Автор: www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 15:25 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації