Вхід | Реєстрація

Юні бутенківські туристи відзначилися на змаганнях у Рахові

Юні бутенківські туристи відзначилися на змаганнях у Рахові

З пешого по шосте листопада в місті Рахові Закарпатської області проходили туристські змагання на Кубок України з техніки пішохідного туризму серед юнаків. До складу збірної Полтавської області було включено двох вихованців Кобеляцької районної станції юних туристів, учнів Бутенківської школи Кусайка Богдана та Федя Володимира. Сумлінна та  наполеглива підготовка цих юнаків до змагань сприяли їх успішному виступу.  Полтавчани вибороли треті місця у командних змаганнях на дистанції «Смуга перешкод» та на дистанції «Крос-похід». І у підсумку завоювали бронзові нагороди Кубку України.

Звичайно, найвагоміший внесок у  цю перемогу це особисті уміння, знання та навички Богдана і Володимира. Їх багаторічний досвід занять туристською справою, постійні перемоги на районних та обласних змаганнях зі спортивного туризму. Багато зусиль для гарного результату доклав і тренер хлопців – Кордіяк Ігор Костянтинович, якого характеризує наполегливість та висока професійність, системність та повна віддача в роботі, педагогічна майстерність  та батьківська турбота про гуртківців. Варто подякувати за підготовку та успішну участь Кусайка Б. та Федя В. у змаганнях всеукраїнського рівня начальнику відділу освіти Кобеляцької райдержадміністрації Коваль Наталії Мефодіївні та Бутенківському сільському голові Скрильнику Миколі Валодимировичу, які приділяють багато уваги розвитку спортивного туризму в районі та Бутенківській громаді. До речі, при моральній та матеріальній підтримці Скрильника М.В. влітку цього року в спортивній залі Бутенківської школи встановлено спеціальне туристське обладнання, що дасть можливість шліфувати туристську майстерність учням місцевої школи та проводити районні і обласні змагання з техніки пішохідного туризму в приміщенні.

А Богдану та Володимиру бажаю і надалі займатися туристською справою та спортом, перемагати у змаганнях та досягати успішних висот у житті.


Автор: Відділ освіти Кобеляцької районної державної адміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2016, 16:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації