Вхід | Реєстрація

Тютюн відсутній і оточуючим не шкодить

Тютюн відсутній і оточуючим не шкодить

Напевно, якби Христофор Колумб справді дістався берегів Індії, то європейці на кілька десятиліть, а, можливо, і століть пізніше б перейняли звичку палити тютюн. Та, як відомо, куріння увійшло в життя європейців у 1492 році. Під час експедиції команда Колумба висадилась на острові Сан-Сальвадор, де й побачила тютюн. Відтоді звичка індіанців втягували в себе дим із тліючих листків рослини поширилась у всьому світі. Аборигени навіть не мали уявлення, що через п’ять століть курці почнуть масово змінювати згорнуте в папір подрібнене листя тютюну на електро сигарету.

 

Електронна сигарета надає ті ж відчуття, що й звичайна

Що ж являє собою цей винахід? Це портативний електричний продукт, який складається з кількох елементів. Точніше, трьох: картридж із рідиною, дозатор-розпилювач і акумулятор. Електронна сигарета являє собою мініатюрний інгалятор, що використовується для випаровування рідини. У такий спосіб імітуючи процес куріння. Щоб електронна сигарета нагадувала за зовнішнім виглядом звичайну, вона створена за її подобою. Рідина, яка під час випарювання перетворюється в дим, також нагадує звичний для курців сигаретний.

Хоча електронна сигарета неповністю замінює звичайну, але вона має ряд важливих переваг. Саме ці чинники впливають на те, що більшість курців, відмовившись від тютюну, "перейшли" на електронний дим.

  1. Усі курці реагують на дотик. Саме тому під час тримання в руках чи роті електронну сигарету, вона нагадує вам справжню.
  2. Пара, що утворюється з рідини під час випарювання, на вигляд повністю повторює тютюновий дим.
  3. Втягуючи дим, курій відчуває роздратування у дихальних шляхах. До речі, саме цей процес справляє на процес найбільше враження.
  4. На відміну від звичайних сигарет, електронна може зовсім не містити нікотину.
  5. Для ефективнішого й більш реалістичного відчуття, на кінчику електронної сигарети, світиться "вогник".

 

Майже ідеальний варіант

На цьому переваги електронної сигарети не закінчуються. Якщо людина, котра палить тютюн, має вибір між класичними, легкими та надлегкими варіантами, то цю можливість надали і власникам електронних пристроїв. Тобто, курій з легкістю може регулювати кількість нікотину в рідині. Це допоможе поступово знизити об’єми його вживання, скоротити фінансові витрати на постійно зростаючі у вартості паперові сигарети. Відсутність їдкого диму та неприємного аромату від тютюну. Також ваші легені не забруднюються сажею, смолами, чадним газом, пальці не жовтіють, а одяг залишається без дірок. І оточуючі люди не просять курця відійти в сторону.


Автор: Семен Місцевий


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2016, 10:38 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації