Вхід | Реєстрація

Незабаром приміщення Октябрського райвідділу міліції матиме пристойний вигляд

31 грудня 2009 року керівництвом ГУМВС України в Полтавській області було прийнято рішення про призначення нового керівника Октябрського райвідділу міліції Анатолія Гриценка, який донедавна очолював Кобеляцький райвідділ міліції та проявив себе здібним організатором та керівником.
Після призначення, Анатолій Гриценко, з перших днів визначив головні пріоритети в роботі міліції Октябрського району та організував підлеглих на виконання поставлених завдань.
Враховуючи позицію Михайла Цимбалюка, начальника Главку міліції Полтавщини, щодо створення належних умов для роботи підлеглих та прийому громадян, Анатолій Петрович з перших днів взявся виконувати вимоги керівництва, розпочавши ремонт приміщення райвідділу, яке на даний час, враховуючи вік будівлі, знаходилося  в жалюгідному стані.
Співробітники райвідділу із задоволенням у вільний від роботи час допомагають будівельникам у виконанні  ремонтних робіт, щоб якомога швидше їх завершити.
Весь колектив Октябрського райвідділу міліції щиро дякує небайдужим людям - Героям України Тетяні Корост та Олександру Коросташову, а також керівнику ТОВ "Фірма Барз Інк" Вікторії Малік, які не залишилися осторонь проблем підрозділу та надають посильну допомогу керівництву райвідділу для створення належних умов для роботи правоохоронців.
Незабаром приміщення Октябрського райвідділу міліції матиме пристойний вигляд.

Автор: Світлана Росса помічник начальника Октябрського РВ ПМУ ГУМВС по зв’язкам зі ЗМІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації