Вхід | Реєстрація

Цінуй свій час і турбуйся про шлунок

Цінуй свій час і турбуйся про шлунок

Психологи довели, що більшість людей обирають для себе заняття за характером і темпераментом. Розмірені та зважені особи віддають перевагу сидячій роботі, енергійні й непосидючі — рухливій. Напевно, мені пощастило трішки більше. Оскільки я можу поєднувати і сидяче, і рухливе заняття.

Зараз усе поясню. Справа в тому, що я працюю в компанії, яка пропонує відпочинок по мальовничих куточках нашої держави. Специфіка моєї роботи полягає в тому, що спочатку об’їжджаю кожен населений пункт області, знайомлюсь із визначними місцями, готельно-ресторанною мережею, різними цікавинками. Потім готую короткі описи екскурсійних поїздок для туристів.

Під час роботи мені доводиться постійно зустрічатись та спілкуватись із різними людьми. Звичайно, що під час таких зустрічей відбуваються ділові бесіди й укладаються різного роду угоди. А для того, щоб перемовини вдались, їх треба проводити в неформальній обстановці. Для цього найкраще підходять заклади громадського харчування. Бажано, щоб вони відрізнялись високою якістю послуг і широким меню. Це все робиться для того, аби заодно вивчити асортимент кафе, пабів і ресторанів у різних містах та додати їх до туристичної карти. Та не менш важливо, опинившись у новому місті, орієнтуватись у місцевих закладах, так як при зустрічі з майбутнім партнером вам відразу варто дізнатись його смакові вподобання, щоб запропонувати кафе. 

Але як можна зорієнтуватись у новому для вас місті або районі та відразу справити враження на нового знайомого? У такому випадку мені в нагоді стає сайт https://lunchpoint.com/krep-de-shin. Креп де Шип, Остання барикада, Руккола, Arbequina — це лише невелика частина ресторанів, які входять в перелік закладів громадського харчування сайту.

 

Я замовляю страви і резервую столик в lunchpoint.com

Чому я згадав про сайт lunchpoint.com. Поясню, продуктивність моєї роботи залежить від якості та швидкості виконання поставлених завдань. Витрачати час на пошук ресторану — не в моєму стилі. Краще я огляну музей чи готель, які в подальшому будуть відвідувати туристи. Тому мені набагато зручніше зайти на сайт lunchpoint.com і замовити столик в потрібному кафе. І не важливо, знаходжусь я в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі чи Харкові. Крім цього, попередньо я можу переглянути меню закладу громадського харчування, який зібрався відвідати, і при необхідності замовити столик. До речі, усе це я можу зробити під час переїзду в готель. Тобто, їдучи на ночівлю, я складаю собі сніданок. Вважаю, що це дуже зручно і легко. Головне, щоб під рукою був смартфон, або планшет.

Тому, якщо ви цінуєте свій час, але при цьому турбуєтесь про шлунок і полюбляєте смачно попоїсти, скористайтесь сайтом https://lunchpoint.com.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації