Вхід | Реєстрація

На Полтавщині у аварії загинуло 2 людей

На Полтавщині у аварії загинуло 2 людей

15 січня близько 11:00 до кол-центру «102» надійшло повідомлення від громадян, що на автодорозі Полтава-Олександрія сталася ДТП з потерпілими.

На місце події виїхали наряди поліції та слідчо-оперативна група. У ході роботи встановлено, що ДТП сталася на 65-му кілометрі автодороги Полтава-Олександрія.

Зіткнулися легковий автомобіль «ВАЗ-2110» та вантажівка «ВОЛЬВО». Унаслідок ДТП 42-річний водій автомобіля «ВАЗ» та 50-річний пасажир легковика загинули на місці автопригоди. 42-річна жінка, яка також перебувала в салоні легкового автомобіля, тілесних ушкоджень не отримала та відмовилася від надання медичної допомоги. Водій та пасажири ВАЗа — мешканці Козельщини.

Водій вантажного автомобіля «ВОЛЬВО», 41-річний мешканець Одещини, не постраждав.

Обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).

Всі обставини та причини автоаварії з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2017, 14:22 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації