Вхід | Реєстрація

Були допризовники, а стали призовниками

Були допризовники, а стали призовниками

У Козельщинському райвійськкомати проводиться приписна кампанія.

18-19 січня в Козельщинському районному військовому комісаріаті працювала комісія по приписці юнаків 2000 року народження до районної призовної дільниці. Юнаки проходили поглиблений медичний огляд та професійно-психологічний відбір. Члени комісії вивчали освітній рівень призовників, стан їх здоров’я та фізичної підготовки. За два дні 58 допризовників з пгт Козельщина та сіл району стали призовниками.

Перед початком медогляду призовникам розповіли про можливість вступу до вищих військових навчальних закладів Збройних Сил України.

Як пояснив головний спеціаліст відділення призову Іван Гурин, приписна кампанія юнаків 2000 року народження проводиться на підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу». Комісія приймає рішення щодо їх приписки до районної призовної дільниці, де вони будуть перебувати на обліку до їх призову на строкову військову службу.

Нагадаємо, що наразі на строкову військову службу призивають юнаків з 20 до 27 років. Хоча гідно з законом на військову службу можна вступати з 18 років.

Віктор КРУК


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2017, 10:17 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації