Вхід | Реєстрація

На Полтавщині II тур виборів Президента України завершився без надзвичайних подій

09.30
Станом на 9:30 годину, 07 лютого 2010 року, на території Полтавської області всі виборчі дільниці розпочали роботу вчасно. Працівники міліції здійснюють охорону як виборчих дільниць, так і охорону громадського порядку на прилеглій території. Нагадаємо, що усього на території області працюють більше 3000 працівників міліції та 1,5 тисячі представників громадських формувань. Надзвичайних подій та політичних провокацій не допущено.

11.00
За попередньою інформацією, станом на 10 годину у Полтавській області проголосували 89166, що становить 7,4  % виборців від загальної кількості населення краю. Нагадуємо, що загальна чисельність виборців регіону складає 1 мільйон 207 тисяч громадян.
Станом на 11 годину до територіальних підрозділів паспортної служби ГУМВС України в Полтавській області звернувся 91 громадянин з приводу обміну, втрати паспортів, реєстрації місця проживання, зокрема 26 осіб щодо вклеювання фотографій. 38 заявників на даний час уже одержали паспорти громадянина України.
Вибори проходять толерантно, виважено і спокійно, за що міліція області висловлює краянам вдячність.

13.00
Станом на 13 годину в Полтавській області проголосували 236,8 тисяч осіб, що становить 19,5 % від загальної кількості виборців.
Виборчий процес протікає спокійно та організовано. Надзвичайних подій і політичних провокацій не зареєстровано.
Шановні громадяни, нагадуємо: територіальні підрозділи служби у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб до 20 години готові надати оперативну допомогу у вирішенні питань, що виникають у сфері паспортно-візового режиму. Зокрема, фахівці служби допоможуть вирішити питання реєстрації місця проживання, документування паспортом і його відновлення взамін втраченого.

15.00
Станом на 15 годину в області проголосували 307 тисяч 298 громадян, що становить 25,5% від загальної кількості виборців.
За винятком незначних порушень, виборчий процес протікає спокійно без надзвичайних подій і політичних провокацій.
На одній з кременчуцьких виборчих дільниць припинено спробу винести бланк бюлетеню. Бюлетень вилучено, до порушника вжиті заходи адміністративного характеру.
Наразі міліція перевіряє інформацію, що надійшли з Кременчуцького району, про розповсюдження агітаційних листівок на підтримку одного із кандидатів на пост Президента України. У разі підтвердження – діям порушника буде надана правова оцінка.

16.00
Станом на 16 годину в області проголосували 628 тисяч 285 громадян, що становить 51,5% від загальної кількості виборців.
За винятком незначних порушень, виборчий процес протікає спокійно без надзвичайних подій і політичних провокацій.
На цю годину до територіальних підрозділів паспортної служби ГУМВС України в Полтавській області звернувся 251 громадянин з приводу обміну, втрати паспортів, реєстрації місця проживання, зокрема 61 особа щодо вклеювання фотографій. 109 заявників на даний час уже одержали паспорти громадянина України.

18.00
Станом на 18 годину в області проголосували 714 тисяч 563 громадянина, що становить 58,6% від загальної кількості виборців.
За винятком незначних порушень, виборчий процес протікає спокійно без надзвичайних подій і політичних провокацій.
На цю годину до територіальних підрозділів паспортної служби ГУМВС України в Полтавській області звернувся 251 громадянин з приводу обміну, втрати паспортів, реєстрації місця проживання, зокрема 61 особа щодо вклеювання фотографій. 109 заявників на даний час уже одержали паспорти громадянина України.

20.00
Станом на 19:45 годину в області проголосували 779 тисяч 644 громадянина, що становить 63,8% від загальної кількості виборців.
За винятком незначних порушень, виборчий процес протікав спокійно без надзвичайних подій і політичних провокацій.
На цю годину до територіальних підрозділів паспортної служби ГУМВС України в Полтавській області звернувся 291 громадянин з приводу обміну, втрати паспортів, реєстрації місця проживання, зокрема 74 особи щодо вклеювання фотографій. 123 заявника на даний час уже одержали паспорти громадянина України.
О 20 годині усі виборчі дільниці зачинені. Порушень правопорядку не допущено. В ніч на 8 лютого для здійснення охорони громадського порядку поблизу виборчих дільниць патрулюватимуть додаткові наряди міліції.
Керівництво ГУМВС вдячне громадянам Полтавщини за толерантність та дотримання букви Закону при здійсненні волевиявлення.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2010, 15:43 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації