Вхід | Реєстрація

Полтавська поліція півтора року не може знайти того, хто обстріляв з гранатомету карлівську податкову

Полтавська поліція півтора року не може знайти того, хто обстріляв з гранатомету карлівську податкову

За 1,5 року полтавська поліція не знайшла підозрюваних у гранатометному обстрілі карлівської податкової

Вже більше 1,5 року минуло після обстрілу Карлівської міжрайонної держподаткової інспекції, а полтавська поліція досі не знайшла підозрюваних і не зібрала відповідну доказову базу. Про це «Полтавщині» повідомили у відповіді на запит щодо стану розслідування цієї справи.

Нагадаємо, будівлю податкової у Карлівці обстріляли у липні 2015 року. Поряд з будівлею тодішні міліціонери знайшли два гранатомети РПГ-18 «Муха». Один з них був приведений у бойову готовність, але та не стріляв, інший був порожнім. Пізніше голова полтавської поліції Олег Бех повідомив, що стріляли у кабінет начальника інспекції. Вже у вересні 2015-го тодішній в.о. начальника ГУ ДФС у Полтавській області Борис Сидоров розповів, що обстріл вчинив психічно хворий ветеран АТО. Більш того, його вже затримали та перевірили.

Щоб перевірити цю інформацію, журналісти звернулися із запитом до слідчого управління ГУНП в Полтавській області. У відповідь отримали наступне. Станом на 6 лютого 2017 року, особу причетну до обстрілу, поліцейські не знайшли. Відповідну доказову базу щодо причетності когось до випадку слідчі не зібрали і, відповідно, повідомлення про підозру нікому не оголошувалось.

Тобто, попри заяви тодішнього керівника облподаткової, правоохоронці розслідують справу трохи більше одного року та семи місяців.

Також варто нагадати, що за півроку після гранатометного обстрілу у будівлю карлівської податкової невідомі кинули гранату. Результатів розслідування цієї справи також досі немає.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2017, 12:53 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації