Вхід | Реєстрація

На Полтавщині призначили 14 прокурорів, 10 з яких раніше в органах прокуратури не працювали

На Полтавщині призначили 14 прокурорів, 10 з яких раніше в органах прокуратури не працювали

Відділом роботи з кадрами  прокуратури Полтавської області з листопада 2016 року по січень 2017 року забезпечено кадровий добір на вакантні посади прокурорів.

Як повідомила начальник відділу Галина Скотаренко, з урахуванням кількості вакантних посад на роботу в органи прокуратури області прийняті 14 осіб, з яких лише 4 мають досвід роботи в прокуратурі, 10 осіб раніше ніколи не працювали в органах прокуратури. Усі вони пройшли конкурс наприкінці 2016 року.

За результатами проведених спеціальних перевірок перший у рейтингу кандидат обирав на власний розсуд одну з вакантних посад в межах однієї місцевої прокуратури, потім це робили наступні за рейтингом кандидати.  Новопризначені прокурори працевлаштовані у Кобеляцьку, Кременчуцьку, Лубенську та Миргородську місцеві прокуратури Полтавської області.

Наразі, за словами Галини Скотаренко, Генеральною прокуратурою України оголошено про проведення 4-рівневого відкритого конкурсу на зайняття вакантних адміністративних посад у місцевих прокуратурах, у тому числі на посади першого заступника керівника Кременчуцького місцевого прокурора та заступника керівника Полтавського місцевого прокурора.


Автор: Прокуратура Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2017, 13:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації