Вхід | Реєстрація

Нова програма співпраці для громад Полтавщини

Нова програма співпраці для громад Полтавщини

На запрошення голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького до Полтави завітає голова Фонду Східної Європи Віктор Лях. Мета візиту - можлива участь громад області у програмах Фонду.

Напрямок для співпраці тут знайде найвибагливіший - від реалізації елементів е-демократії до масштабних екологічних та енергетичних проектів. У більшості галузей у Фонду вже є відчутний досвід і результати. Так, ініціативи енергозбереження місцевих громад успішно реалізуються у Дніпропетровській, Львівській областях.

- Зокрема, досвід у цій царині нас цікавить. Сьогодні ми працюємо над розробкою ґрунтовної програми енергомодернізації у області. Це великі кошти, адже ми хочемо поступово оновити фактично всю інфраструктуру галузі, провести заходи утеплення. У цьому році на комунальні витрати та енергоносії для соціальних закладів Полтавщини лише у обласному бюджеті ми заклали майже сто мільйонів гривень. І це без закладів охорони здоров'я. Чималий тягар для бюджету. Витрати можна суттєву зменшити лише завдяки модернізації, - переконаний голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

На сьогодні Фонд Східної Європи співпрацює з провідними світовими грантовими організаціями, серед яких - Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) та Міжнародний фонд "Відродження".


Автор: Ігор Середа, Полтавська обласна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2017, 11:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації