Вхід | Реєстрація

Пенсійний фонд розпочав виплату пенсій

Згідно з календарними графіками, 4 лютого Пенсійний фонд України розпочав виплату пенсій усім категоріям пенсіонерів. Перший транш надійшов у сумі 3 млрд. 107 мільйонів гривень. Майже половину цих коштів перераховано до відділень поштового зв’язку. Решту – до банківських установ.
Вчасно виплачувати пенсії розпочали і на Полтавщині - зазначали  на підсумковій колегії за  підсумками  минулорічної роботи Головного управління Пенсійного фонду України  в області .
Нині на Полтавщині понад 456 тисяч пенсіонерів. Протягом минулого року пенсії збільшували чотири рази. Хоча самі люди цього майже не відчули. Середній розмір пенсій зріс до 952 гривень, або на 11 відсотків. Для порівняння - у 2008-ому зростання становило майже 19 відсотків.
Усього протягом звітного року пенсіонерам області виплатили 5,5 млрд. гривень, що на 500 мільйонів більше, ніж у 2008 році.
Нині місячна потреба на виплату пенсій в області перевищує 488 мільйонів гривень. Самостійно на Полтавщині збирають майже 60 відсотків цих коштів. Решта – дотація з Держбюджету.
Учасники колегії підбили підсумки обласного огляду-конкурсу  «Кращий платник Пенсійного фонду-2009». Визначено 66 підприємств, установ та організацій Полтавщини. Серед кращих платників страхових внесків і управління зв’язку товариства «Укртранснафта». Протягом 2009 року до бюджету Пенсійного фонду області вони перерахували майже 4 мільйони 700 тисяч гривень.
Разом із тим вистачає і злісних неплатників. З початку 2009 року заборгованість зі сплати страхових внесків зросла на 17 мільйонів гривень і становить понад 52 мільйони.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2010, 15:52 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації