Вхід | Реєстрація

Виконком прийняв Положення про Фестиваль «Кременчуцьке розмаїття»

Стало доброю традицією проводити в місті Кременчуці  фестиваль мистецтв для дітей та підлітків „Кременчуцьке розмаїття” на  виконання комплексної програми „Молодь Кременчука 2006-2010 рр.
З  метою виявлення і підтримки обдарованих дітей та підлітків м. Кременчука, створення умов для подальшого розвитку їх творчих здібностей, виховання засобами мистецтва, формування естетичного смаку, стимулювання бажання удосконалювати та розвивати творчі навички та розповсюдження кращого досвіду роботи з дітьми, керуючись ст. 32 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" на засіданні виконкому  міської ради 5 лютого 2010 року було вирішено: затвердити Положення про фестиваль мистецтв для дітей та підлітків "Кременчуцьке розмаїття" в м. Кременчуці, затвердити склад організаційного комітету з проведення фестивалю мистецтв для дітей та підлітків "Кременчуцьке розмаїття", призначити відповідальною за проведення фестивалю мистецтв для дітей та підлітків "Кременчуцьке розмаїття" завідувача відділу у справах сім`ї та молоді Одерій Т.А.
Ознайомитися з Положенням про Фестиваль мистецтв молоді та підлітків „Кременчуцьке розмаїття” можна на офіціальному  сайті  Кременчуцької міської ради в розділі „Нормативно – правова база”: в підрозділі „Рішення виконкому”.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації