Вхід | Реєстрація

Розроблено Програму підвищення безпеки дорожнього руху на 2010-2014 роки

5 лютого виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення «Про погодження міської Програми підвищення безпеки дорожнього руху в місті Кременчуці на 2010-2014 роки». Ініціатором розробки якої стало комунальне підприємство «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця», співрозробники - КП «СМЕД», відділ ДАІ  м. Кременчука ГУМВС України в Полтавській області, міське управління освіти, відділ у справах сім’ї  та молоді. На виконання програми планується виділити з міського бюджету понад 9 млн. грн.
Відповідно до цієї програми розроблено ряд заходів, серед яких: забезпечення переоснащення вулично-шляхової мережі м. Кременчука сучасними  засобами регулювання дорожнього руху, в тому числі: покажчиками напрямків руху згідно з вимогами європейських стандартів, знаками зупинки міського пасажирського транспорту; заміна старих та встановлення нових дорожніх знаків з використанням сучасних світлоповертаючих матеріалів; проведення міських конкурсів серед загонів Юних інспекторів руху (далі – ЮІР),  серед команд КВК – ЮІР з метою залучення школярів до роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму; підготовка та участь команд-переможців міських конкурсів у обласних та регіональних турах і фіналі Всеукраїнського конкурсу серед загонів ЮІР;  проведення конкурсів на кращий дитячий малюнок та кращий дитячий твір з тематики “Безпека дорожнього руху – запорука життя”; проведення в місті Кременчуці Всеукраїнського конкурсу-рейду “Увага! Діти на дорозі!” з метою профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму; розробка циклу ігрових телевізійних передач (4 рази на рік) з метою навчання дітей і підлітків Правилам безпеки дорожнього руху; встановлення на центральних вулицях міста, зупинках громадського транспорту соціальної реклами на рекламних щитах та рекламних конструкціях з безпеки дорожнього руху;  встановлення дорожніх знаків, світлофорів та нанесення дорожньої розмітки на території дитячого автомістечка в марку Миру з метою навчання дітей ПДР та проведення різноманітних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму; проведення аналізу дорожньо-транспортних пригод і матеріалів комісійних обстежень вулично-шляхової мережі м. Кременчука;  розробка комплексу першочергових заходів щодо підвищення безпеки дорожнього руху, їх фінансування і реалізацію, насамперед у місцях концентрації ДТП і на аварійно-небезпечних ділянках, а також у місцях, де знаходяться загальноосвітні навчальні заклади, шляхом встановлення пішохідних огороджень на аварійно-небезпечних ділянках:
- просп. 50 років Жовтня (зуп. Аврора, Керченська, Г. Сталінграду, Р. Армії);
- вул. 60 років Жовтня (зуп. ПК КрАЗ, Міськводоканал);
- вул. Халаменюка (зуп. Залізничний вокзал)

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2010, 16:02 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації