Вхід | Реєстрація

Надоша может стать нардепом

Если новый Президент не распустит Верховную Раду.
Экс-депутат Верховной Рады, экс-мэр Олег Надоша может вернуться в кресло нардепа. На выборах в 2007 году он был в списке Партии Регионов под № 183. Тогда в парламент прошло 172 представителя Партии регионов.
Позже сам О.Надоша заявлял, что в случае формирования коалиции во главе с Партией Регионов многие нардепы уйдут работать в правительство, а он снова вернется в парламент. Однако коалиция была сформирована на основе БЮТ и НСНУ.
Теперь, если новым Президентом станет Виктор Янукович, и он не распустит Верховную Раду, то многие депутаты уйдут работать в правительство, а освободившиеся места займут следующие по списку кандидаты в депутаты, в т.ч. и Олег Надоша.


Автор: Олег Булашев, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2010, 16:38 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації