Вхід | Реєстрація

Житель Семенівки незаконно спиляв велетенську тополю

Житель Семенівки незаконно спиляв велетенську тополю

Під час проведення спільного патрулювання Семенівкою працівники поліції та прокуратури виявили факт незаконної вирубки деревини у полезахисній смузі, що знаходиться уздовж поля в адміністративних межах районного центру.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції. По приїзду поліцейськими було встановлено, що 31-річний місцевий житель спиляв у лісосмузі тополю висотою близько 25-ти метрів та діаметром близько одного метра. Перевозити спиляну деревину планував на власному автомобілі «Москвич» з причепом. Чоловік пояснив, що деревину заготовляв для власних потреб за допомогою бензопили.

Своїми діями чоловік завдав збитків на суму близько 25-ти тисяч гривень.

З місця події працівники поліції вилучили речові докази – спиляну деревину, автомобіль з причепом та бензопилу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка дерев у захисних лісових насадженнях).

Санкція статті передбачає покарання - штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Чоловікові вже повідомлено про підозру.


Автор: За матеріалами Семенівського відділення поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2017, 13:35 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації