Вхід | Реєстрація

Із Гадяцького дитячого будинку зникли троє хлопців

Із Гадяцького дитячого будинку зникли троє хлопців

Сергій Карасьов, Данило Насибулін та Микита Кореньок близько опівночі 13-го березня покинули Гадяцький дитячий будинок та до теперішнього часу їх місцезнаходження невідоме.

Із повідомленням про зникнення неповнолітніх до поліції звернувся директор закладу.

Гадяцькими правоохоронцями розшукуються:

- Карасьов Сергій Володимирович, 2000 року народження, учень 10-го класу, може бути одягнений у синю куртку та чорні джинси.

- Насибуллін Данило Олексійович, 2001 року народження, учень 10-го класу, може бути одягнений у чорну куртку, чорні кросівки, із собою мав рюкзак.

- Кореньок Микита Анатолійович, 2004 року народження, учень 7-го класу, може бути одягнений у чорні кросівки, спортивні штани з написом “НАЙК”, темну куртку.

Якщо ви бачили зниклих хлопців, вам відомі обставини їх зникнення, або що-небудь відомо про їх місцезнаходження, просимо повідомити ГУНП в Полтавській області за телефонами (0532) 51-77-02 – чергова частина, Гадяцький відділ поліції - 0994609681, за безкоштовним телефоном «102», або будь-яким іншим зручним способом.


Автор: За матеріалами Гадяцького відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2017, 11:20 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації