Вхід | Реєстрація

Щоб дібратися на роботу, полтавці штурмували транспорт

Складні погодні умови вже вкотре стали випробуванням для полтавських водіїв, пішоходів та комунальників, пише інформагентство «Новини Полтавщини». Цього разу, через велику кількість опадів спочатку у вигляді снігу, а потім дощу, до слизьких тротуарів додались ще й підтоплені дороги. Жителі міста одразу ж змогли оцінити всю неприємність ситуації. Проте, міське управління житлово-комунального господарства запевняє, що снігоочисні роботи ведуться постійно, а тепер ще й додалися спеціальні бригади для розбивання льоду.
– Ще з вчорашнього дня в місті працюють бригади, які розбивають лід, прочищають зливову каналізацію, щоб забезпечити відтік води. Працює 3 бригади ШЕДу, в кожній бригаді є 1 екскаватор, 1 навантажувач, 3-4 людей. Я знаю, що вони зараз працюють на Леваді, Половках та в Центрі, стараються максимально охопити місто. Також задіяно 3 бригади КТБ з навантажувачами. На дорогах працює 3 піскотруси та один солетрус. З фінансуванням у нас все нормально, матеріали для роботи є, – повідомив начальник міського управління ЖКГ Юрій Непорада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації