Вхід | Реєстрація

Вдячні за співпрацю

Кому доводилося хоч коли – небудь із якихось причин втратити роботу, тому зрозуміле і близьке почуття непотрібності, безвиході і розпачу. Куди звертатися? У кого просити захисту? І саме в таких випадках людина знаходить підтримку у центрі зайнятості .
Хочеться сказати особливі слова подяки директору та спеціалістам Гадяцького районного центру зайнятості, які уміють допомогти безробітним не тільки добрим словом чи порадою, а реальними справами.
Заслуговує  високої оцінки тісна співпраця установи із сільськими радами. Наприклад протягом останніх років центром зайнятості за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття систематично направлялися працівники для виконання оплачуваних громадських робіт у с. Рашівка. Вони працювали по благоустрою села, впорядкували сільські кладовища та місця меморіального поховання, придорожні смуги, навели порядок в парках, місцях відпочинку, виконували підсобні роботи при ремонті об’єктів соціальної сфери села. За цю велику справу щира їм вдячність від односельчан.
Сподіваємось на подальшу співпрацю Гадяцького районного центру зайнятості із сільськими радами району. Адже саме така співпраця дасть можливість безробітним отримати роботу, зарплату, а селу – охайність і порядок.

Автор: www.dcz.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2010, 10:21 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації