Вхід | Реєстрація

Цього року на Полтавщині планують побудувати 20 нових спортивних майданчиків

Цього року на Полтавщині планують побудувати 20 нових спортивних майданчиків

Плюс два. У обласній раді збільшили планову кількість майданчиків зі штучним покриттям, які мають звести цього року

20 майданчиків зі штучним покриттям у 15 районах області. За такий план спорудження депутати обласної ради проголосували під час засідання профільної комісії обласної ради. Раніше у плані було 18 об'єктів. Тим самим депутати рекомендували розглянути перелік на найближчій сесії.

"Та заявити свої претензії на майданчик мало. Потрібно дотриматись технологій його спорудження", — зазначає автор програми, депутат обласної ради Іван Близнюк.

— Стандартна умова — співфінасування. З обласного бюджету ми придбаємо покриття. Опорядження — на совісті місцевих громад. Перевагу будемо надавати тим районам, які залучили спонсорські, а не лише бюджетні кошти до виконання проекту. І дуже вас попрошу — дотримуйтесь технологій, які затвердженні для спорудження цих майданчиків, - наполягає Іван Близнюк.

Під час голосування до переліку додали ще три резервні об'єкти у Машівському та Глобинському районі. "Тому районам "основного" списку розхолоджуватись не варто," — вважає голова обласної ради Олександр Біленький.

— Одразу скажу — усі райони отримають свої майданчики. Розвиток молоді, залишається нашим пріоритетом. Та райони повинні відчути нашу спільну відповідальність. Бувають різні форс-мажори. Але підготовчі роботи на об'єктах повинні бути закінчені до 31 липня. Комісією ми відвідаємо і перевіримо кожен об'єкт. У разі неготовності — "жовта" майка лідера перейде до резервного району, — застеріг голова обласної ради.

Таким чином у області цього року планують спорудити 20 спортивних майданчиків зі штучним покриттям уже до кінця цього року. Відкриття цих об'єктів заплановане на жовтень.


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської облради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2017, 13:20 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації