Вхід | Реєстрація

З Козельщинського району на військову службу відправили перших призовників

З Козельщинського району на військову службу відправили перших призовників

Сьогодні, 18-го квітня, на строкову службу з району відправили перших 4-х призовників. За словами Військового комісара Козельщинському РВК майора Юрія Кушка, цієї весни до лав Збройних Сил та Національної гвардії України заплановано призвати 12 юнаків.

Проводжати призовників приїхали батьки, друзі та кохані. У світлиці військкомату військовий комісар Юрій Кушко урочисто вручив їм військові квитки, подякував батькам за виховання захисників Вітчизни та побажав юнакам доброго путі і гарної служби. Він ще раз заспокоїв батьків, нагадавши їм про те, що строковиків до виконання бойових завдань у зоні проведення АТО не залучають.

«Армія робить із хлопців чоловіків. Кожен юнак має пройти через це випробовування. Вважаю, що армійський досвід та гарт допоможе моєму сину в житті», - пояснив батько призовника Олексій Бужинський, згадавши про свою службу в Групі радянських військ у Німеччині.

На відміну від матусь та дівчат, на очах яких наверталися сльози, самі призовники трималися бадьоро і залюбки фотографувалися на фоні рідного військкомату. Перед посадкою в мікроавтобус хлопці попрощалися з рідними, ще раз обійняли матерів та коханих, і автобус вирушив до Полтави на збірний пункт обласного військкомату, де призовників розподіляють по військовим частинам та навчальним центрам.

На строкову військову службу сьогодні призвали:

Олександра БУЖИНСЬКого з села Хорішки;

Дмитра ГОЛУБА з села Мальці;

Василя КРАСНОКУТСЬКОГО з села Рибалки;

Максима НЕРУЩЕНКО з Козельщини.

Побажаємо цим хлопцям успіхів у службі, мужності та витримки, які так необхідні справжнім чоловікам, їх рідним терпіння та бадьорості, а дівчатам – дочекатися своїх коханих. І нагадаємо, що кожний справжній чоловік має пройти армійську службу та навчитися володіти зброєю, щоб у разі необхідності захистити свою країну. 

За словами головного спеціалісті відділення комплектування військкомату Івана Гурина, призов на строкову військову службу в Козельщинському районі завжди проходив організовано і без жодних зривів. Проте, цього разу трапився перший прикрий випадок – призовник Олег ТОНОШКУР з села Оленівка мав сьогодні відбути на службу зі своїми земляками, але не прибув на відправку. Чи то злякався труднощів, чи може з ним щось трапилось? Адже ні батько, ні мати не знають де він наразі знаходиться і стверджують, що не мають з ним зв’язку. Отже, людина просто зникла! Військовий комісар вже звернувся за допомогою у розшуку призовника до Національної поліції і просить усіх, хто хоч щось знає про місцезнаходження Олега ТОНКОШКУРА, повідомити про це у військкомат, у поліцію та його батькам. ЛЮДИНУ ПОТРІБНО ВІДШУКАТИ! 


Автор: Віктор КРУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2017, 17:31 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації