Вхід | Реєстрація

ЗВЕРНЕННЯ голови обласної ради до обласних організацій політичних партій

Постановою Верховної Ради України від 20 жовтня 2009 року №1648-VІ на 30 травня 2010 року призначені чергові вибори до місцевих рад.
Відповідно до статті 21 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" необхідно утворити Полтавську обласну виборчу комісію по виборах депутатів обласної ради.

Шановні керівники обласних організацій
політичних партій (блоків)!

Висловлюю впевненість і надію, що ви запропонуєте до складу обласної виборчої комісії по виборах депутатів обласної ради кандидатури, які мають досвід роботи у виборчих комісіях різних рівнів, що дасть змогу на належному рівні забезпечити організацію та проведення виборів.
Пропозиції приймаються до 23 лютого 2010 року включно в обласній раді за адресою м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, к. 433, тел. 56-29-13, 56-47-31, 50-15-56.

Автор: www.oblrada.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2010, 15:12 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації