Вхід | Реєстрація

Замість кладовища буде крематорій

У місті немає вільної землі для розширення кладовищ.
Міський голова Микола Глухов допускає, що через відсутність вільних земельних ділянок у Кременчуці доведеться збудувати крематорій. Також збудують спеціальну стіну, в яку будуть ховати урни з прахом померлих. Про це мер заявив, відповідаючи на запитання щодо ставлення до можливої появи в місті крематорію.
“Я займався цим питанням ще з часів Івана Пономаренка. Однак громада поставилася до цього негативно і ми купили у радгоспу “Рокитнянський” земельну ділянку, де нині кладовище Свіштовське. Сьогодні і ця земельна ділянка, а минуло вже 20 років – заповнюється. Керівник комбінату ритуальних послуг пропонує створювати сімейні склепи. Але, можливо ми прийдемо і до питання кремації померлих. В інших містах така система працює. Вільні місця є на Деївському кладовищі, але через двадцять років і там не буде вільної землі”, – зазначив Микола Глухов.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації