Вхід | Реєстрація

Адвокат по ДТП

Адвокат по ДТП

Щоденно сучасна людина користується автотранспортом. Майже кожна сім’я має власний автомобіль, котрий щоденно використовується для різних цілей. Через те, що на автодорогах сьогодні з’явилась велика кількість автомобілів – частіше ніж раніше стали відбуватися дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких водії звертаються в компанію «Бачинський, Коломієць і партнери», яка пропонує юридичні послуги у Львові.

Чому в перші хвилини після ДТП слід телефонувати адвокату по ДТП?

Практика показує, що водій, який став учасником ДТП, найчастіше під впливом паніки не може адекватно мислити і правильно оцінювати ситуацію. Користуючись цим фактором, нерідко співробітники ДАІ намагаються повернути ситуацію таким чином, щоб звинуватити в усьому водія. Знаючи про це, щоб не стати жертвою обставин, водії часто звертаються до юриста по ДТП. І такий крок виявляється розумним – тому що кваліфікований спеціаліст задасть багато питань і надасть грамотну первісну консультацію по телефону. Він також підкаже, як поводити себе правильно у скрутну хвилину.

Юридична компанія «Бачинський, Коломієць і партнери» завжди рада допомогти в критичній ситуації, вартість адвокатських послуг тут. В нашій команді працюють досвідчені адвокати-професіонали, які добре знають всі положення законодавчої системи України і можуть допомогти вирішити спірну ситуацію як на досудовому рівні, так і на рівні участі в судовому процесі.

 

Коли може знадобитися допомога юриста по ДТП?

Допомогти адвокат по ДТП може в багатьох випадках. Частіше всього до нього звертаються тоді, коли:

  • виникла необхідність у відшкодуванні шкоди (моральної чи майнової), яку спричинила дорожньо-транспортна подія;
  • виникла необхідність у захисті інтересів в межах кримінального права;
  • коли виникло непорозуміння зі страховою компанією щодо виплати компанією суми страхового відшкодування;
  • коли треба відстояти свої права і довести свою непричетність у скоєнні ДТП.

Описаний вище перелік проблемних ситуацій – далеко не повний. Кожна ситуація – унікальна, тому вона потребує індивідуального підходу, який можуть запропонувати наші кваліфікаційні юристи.

Чому саме до нас слід звертатися?

Спеціалісти, які працюють у нашій команді, мають багаторічний досвід. Завдяки твердій базі теоретичних і практичних знань, вони зможуть в повній мірі захистити законні інтереси водія.

До наших кваліфікованих експертів слід звертатися і тоді, коли співробітники ДАІ відібрали офіційне посвідчення водія, а також у випадках, коли представники ДАЇ завели справу про адміністративне порушення і, таким чином, порушили права автомобіліста.

До нас вигідно звертатися тому що у нас розумна цінова політика. Першочергова ціль юристів компанії «Бачинський, Коломієць і партнери» – допомога громадянину, який опинився у скрутній ситуації. Тільки потім ми думаємо про фінансову винагороду своєї праці.

Завдяки нашому високому професіоналізму і вмінню відстоювати законні інтереси наших підзахисних – ми завоювали довіру багатьох громадян нашої держави. Нам довіряють і нас радять своїм знайомим.
Щоб не відбулося такої ситуації, коли раптово виникла необхідність вивчити юридичні компанії Львова і вибрати із них найкращу – радимо не чекати біди і про всяк випадок записати в свою телефонну книжку координати наших спеціалістів. І нехай неприємності завжди обходять вас стороною!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2017, 17:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації