Вхід | Реєстрація

Шефська допомога військовим у 2009 році збільшилася в 2,5 рази

У 2009 році підшефні військові частини отримали від Полтавщини допомогу в розмірі майже 220 тисяч гривень. Для порівняння, у 2007 році шефська допомога нашої області склала близько 60 тисяч, у 2008 – близько 90 тисяч гривень. Зокрема, Військово-Морські Сили отримали 13 тисяч гривень, Державна прикордонна служба – 176 тисяч 697 гривень, військові частини і установи, дислоковані на території області – 21 тисячу 517 гривень. Найкраще в організації шефської допомоги минулого року спрацювали Глобинська, Гребінківська, Диканська, Зіньківська, Козельщинська, Машівська, Миргородська та Решетилівська райдержадміністрації, а також міськвиконкоми Лубен, Полтави, Кременчука, Миргорода і Комсомольська.
Цьогоріч шефську допомогу спрямують на матеріально-технічну підтримку та покращення побутових умов військовослужбовців, належне утримання кораблів, військової техніки та озброєння, облаштування об'єктів базування кораблів і військових містечок, передплату обласних періодичних видань тощо.

Автор: Інна Семенюта, прес-служба ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2010, 14:59 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації