Вхід | Реєстрація

З 21 години понеділка у місті почав іти сніг

Він – подарунок для малечі і робота для комунальників. Останні скаржаться: більшість їх зусиль залишаються непоміченими полтавцями, адже щойно розчищена дорога за годину-дві знову потребує прибирання. Загалом по місту вдень боролися із заметами 23 одиниці снігоочисної техніки.
На початку цього тижня – додатковий подарунок від природи у вигляді зимових опадів. Відповідно, – і клопіт для комунальників.
Семен Солдатенко, начальник КП «Міська ШЕД»:
- Опади розпочалися о 21 годині вечора понеділка. Вночі працювало 17 одиниць снігоприбиральної техніки. На даний час працює 23 одиниці снігоприбиральної техніки.
Першочергово, розповідають комунальники, розчищають головні вулиці міста, маршрути громадського транспорту, аби рух останнього не був паралізований. Прибирання, як і завжди, йде за конвеєрним принципом: кілька машин снігоприбиральної техніки проходять одна за одною, аби прибрати дорогу до її основи. Далі – посипання піщано-сольовою сумішшю. Однак, жаліються комунальники, оскільки сніг йде упродовж уього дня, більшість їх зусиль погода просто зводить нанівець. Однак, продовжують, якщо не проводити цю розчистку постійно, місто завалить снігом. Наразі міській шляхово-експлуатаційній дільниці у прибиранні снігу допомагають комунальні підприємства КАПТ-1628 та «Декоративні культури», мешне розуміння – з боку приватних підприємств і суб'єктів господарювання, хоча останні, до речі, згідно з правилами благоустрою міста, мають самі прибирати свої прилеглі території. І окреме прохання від ШЕДівців– до власників машин.
Семен Солдатенко, начальник КП «Міська ШЕД»:
- Велике прохання до власників авто не залишати автівки на узбіччі доріг, тому що це дуже заважає проходу снігоприбиральної техніки, особливо в нічний час.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2010, 15:30 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації