Вхід | Реєстрація

Цієї весни з Козельщинського району на строкову службу відправили 12 юнаків

Цієї весни з Козельщинського району на строкову службу відправили 12 юнаків

В понеділок, 22 травня, на строкову військову службу відправили останнього призовника з району. За словами Військового комісара Козельщинського РВК майора Юрія Кушка, призовна кампанія пройшла на високому рівні, завдання по кількості призовників у районі виконані повністю.

Проводити призовника з села Василівка Віталія Сюбаєва до військкомату прийшли батько, мати, молодший брат та родичі. Під час інструктажу Військовий комісар Юрій Кушко заспокоїв рідних майбутнього солдата, нагадавши їм про те, що строковиків до виконання бойових завдань у зоні проведення АТО не залучають, та подякував батькам за виховання сина.

Настрій у 21-річного призовника був бойовий, адже на військову службу до Національної гвардії України він йшов з бажанням.

Його батько заявив, що розуміє необхідність проходження строкової служби та зауважив, що «кожен чоловік має пройти армію та навчитися володіти зброєю, щоб у разі необхідності захистити свою країну».

Перед посадкою в мікроавтобус Віталій ще раз попрощався з матір’ю, батьком та молодшим братом Сергієм. Спільне фото на пам'ять і автобус вирушає до Полтави на збірний пункт обласного військкомату, де призовників розподіляють по військових частинам та навчальних центрах. Як стало відомо, Віталій Сюбаєв потрапив на службу до військової частини Національної гвардії, що дислокується у Києві.

За словами головного спеціалісті відділення комплектування Козельщинського РВК Івана Гурина, цієї весни з району на строкову військову службу призвано 12-ть юнаків. План по призову виконаний на 100%. Нажаль трапився прикрий випадок, коли призовник Олег ТОНКОШКУР з села Оленівка наприкінці квітня не прибув до військкомату на відправку зі своїми земляками і зник у невідомому напрямку. Принаймні, ані батько, ані мати, за їх словами, не знають де він наразі знаходиться і стверджують, що не мають з ним зв’язку. Розшуком призовника наразі займається військкомат та Національна поліція.

Щож до інших призовників, які гідно представляють Козельщинський район у Збройних Силах України, то побажаємо хлопцям успіхів у службі, мужності та витримки, які так необхідні справжнім чоловікам, їх рідним терпіння та бадьорості, а дівчатам – дочекатися своїх коханих.


Автор: Віктор КРУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2017, 09:33 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації