Вхід | Реєстрація

До дня Великої Перемоги

Який вигляд повинні мати міські нагороди для ветеранів Полтави до 65-ої річниці Великої Перемоги, де та які пам’ятники ще потрібно спорудити в обласному центрі до 9 травня та звідки взяти на все це кошти?  Ці питання обговорювали сьогодні на нараді у міськвиконкомі під керівництвом полтавського міського голови Андрія Матковського.
Для  підготовки до 65-ої річниці Дня Перемоги у міськвиконкомі створили організаційний комітет за участю ветеранів та представників громадськості. Плани ж святкування історичної дати – грандіозні.
Серед іншого говорили про необхідність привести до належного стану  меморіальні дошки, реконструювати пам’ятний знак загиблим льотчикам  у авіамістечку та Меморіал слави, упорядкувати парк Скорботної матері.
Пропонували на нараді і перенести пам’ятний знак на честь воїнів-визволителів (танк Т-34, що по вулиці Ковпака) у Ленінський район, де переправлялися через Ворсклу радянські війська. А для кращого виховного ефекту його пропонують встановити між 17 та 37 школами. Серед інших архітектори розглядали пропозицію перенести танк чи до авіамістечка чи  у  парк Скорботної матері. Або  й взагалі залишити на місці та упорядкувати територію навколо. Остаточне ж рішення – за членами оргкомітету.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2010, 15:52 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації