Вхід | Реєстрація

50 сесія міської ради V скликання 23 лютого 2010 року о 10.00 годині

Міським головою М.В. Глуховим підписане розпорядження "Про скликання L сесії міської ради V скликання", пленарне засідання якої відбудеться 23 лютого 2010 року о 10.00 годині в сесійній залі міської ради (площа Перемоги,2).
На розгляд сесії винесені питання:
1. Про затвердження міської Програми зайнятості населення на 2010-2011 р.р. 2. Про надання пільг підприємствам, що надають житлово-комунальні послуги, звільнивши від сплати державного мита.
3. Про звільнення ПП "Авторинок" від сплати пайових коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кременчука.
4. Про погодження кандидатур жінок щодо присвоєння почесного звання України "Мати – героїня".
5. Про затвердження Положення про міський фонд охорони навколишнього природного середовища.
6. Про затвердження Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів з міського фонду охорони навколишнього природного середовища міського бюджету.
7. Про затвердження Положення про відділ екологічної безпеки.
8. Про затвердження передавального акту від 19 січня 2010 року комісії з реорганізації Кременчуцького міжшкільного навчально-виробничого комбінату №1 Кременчуцької міської ради Полтавської області шляхом приєднання до Кременчуцького міжшкільного навчально-виробничого комбінату № 2 Кременчуцької міської ради Полтавської області.
9. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства "Госпрозрахункова аварійно-диспетчерська служба".
10.Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади в м. Кременчуці двокімнатної квартири № 21 по вул. Мічуріна,91, двокімнатної квартири № 68 по вул. Сербіченка,7, однокімнатної квартири № 80 по вул. Карнаухова,27, однокімнатної квартири № 55 по вул. Тельмана,66, однокімнатної квартири № 23 по вул. Східній,20-А, однокімнатної
квартири № 114 по вул. Генерала Родимцева,7.
11.Про затвердження рішень виконавчого комітету міської ради від 05.02.2010 № 76.
12.Про розгляд протесту прокурора на рішення міської ради від 24.11.2009 "Про затвердження матеріалів вибору земельних ділянок та надання дозволу і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в м. Кременчуці".
13.Про розгляд протесту прокурора на рішення міської ради від 27.10.2009 "Про відмову в поновленні договорів оренди земельних ділянок ФОП Юрченку Л.Б. по просп. 50 річчя Жовтня в районі будинку № 32/10 в м. Кременчуці та ФОП Кійлу В.М. по просп. 50 річчя Жовтня в районі
будинку № 18 в м. Кременчуці".
14.Про внесення змін до Положення про управління містобудування та архітектури міської ради затвердженого рішенням міської ради від 24 листопада 2009 року.
15.Про внесення змін до п.п. 1.12, 1,13 рішення міської ради від 27.10.2009 "Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельних ділянок та надання дозволів і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду".
16.Про продовження строку дії деяких пунктів рішень міської ради.
17.Про попереднє погодження місця розташування стаціонарних малих  архітектурних форм та пересувних малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в м. Кременчуці.
18.Про внесення змін до деяких рішень міської ради.
19.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 березня 2009 року "Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Кременчуці".
20.Про затвердження рішень виконавчого комітету міської ради про безоплатну передачу у власність громадянам земельних ділянок.
21.Про надання дозволу Релігійній громаді Адвентистів Сьомого Дня м. Кременчука на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по бульвару Автокразівському,11 в постійне користування в м. Кременчуці.
22.Про продовження строку дії дозволу на розроблення проектів землеустрою
з організації та встановлення меж територій об’єктів природно-заповідного
фонду в м. Кременчуці.
23.Про продовження строку дії дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду юридичним та фізичним особам в м. Кременчуці.
24.Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Кременчуці.
25.Про розміщення малих архітектурних форм в м. Кременчуці.
26.Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) прибережно-захисної (водоохоронної) смуги річки Сухий Кагамлик в м. Кременчуці Полтавської області.
27.Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду фізичним і юридичним особам в м. Кременчуці.
28.Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для зміни цільового призначення в м. Кременчуці.
29.Про затвердження матеріалів вибору земельних ділянок та надання дозволів і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.
30.Про затвердження матеріалів вибору земельних ділянок та надання дозволів і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці. (Корягіну Д.М.).
31.Про затвердження матеріалів вибору земельних ділянок та надання дозволів і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці.
32.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
33.Про відмову в передачі в оренду земельної ділянки дочірньому підприємству "Кременчукгазбудсервіс" товариства з обмеженою відповідальністю "Нафта-регіон" для будівництва адміністративно- побутової будівлі по вул. Кузнечній в м. Кременчуці.
34.Про відмову в затвердженні матеріалів вибору земельних ділянок та наданні дозволу і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці.
35.Про затвердження об’єкта, який належить до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука та може бути переданий у концесію.
36.Про скасування п.п. 1.17 рішення міської ради від 26 січня 2010 року "Про попереднє погодження місця розташування стаціонарних малих архітектурних форм та пересувних малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в м. Кременчуці".
37.Про затвердження робочого проекту корегування детального планування території мікрорайону "Озерний" в межах земельної ділянки звільненої корпорацією "Столиця" в м. Кременчуці.
38.Різне.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2010, 15:58 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації