Вхід | Реєстрація

Кожному стилю – своя фарба

Кожному стилю – своя фарба

Здається немає нічого легшого аніж підібрати фарбу для облаштування інтер’єру того чи іншого приміщення чи будівлі. Але, то так лише здається. І лише на перший погляд. І – не професіоналу. Між тим будь-яка людина, 0о розуміється на будівництві, тим більше, має дизайнерську освіту розповість, що вибір фарби є дуже важливим. Неправильно підібрані кольори можуть повністю зіпсувати враження від дуже якісної роботи. Навіть один відтінок може звести нанівець працю професіонала. Крім того важливо знати, що кожному стилю інтер’єру має відповідати якась чітко визначена фарба. Для стилю прованс потрібні одні кольори, для скандинавського чи модерну – інші.

Все це добре відомо співробітникам компанії  Farba-service, що спеціалізується на продажу різного виду фарб. Якщо вам відома назва «Тікурілла», то це означає, що ви трішки знаєте, якою має бути дійсно якісна фарба. А для того, зоб її придбати та ще й отримати професійну консультацію по застосуванню, достатньо знайти в пошуковій системі свого комп’ютера адресу www.farba-service.com/. А все інше буде, як кажуть, справою техніки. Один дзвінок по телефону, кілька хвилин розмови і нехитрі операції на комп’ютері - і можна бути впевненим, що ваша проблема із вибором фарби вирішена.

 

Не «Тікуріллою» одною

Звичайно якісна фінська фарба, яка має репутацію ледве не культового бренду, коштує досить дорого. І, можливо не всім вона є повністю доступною по ціні. Такі покупці мають вибір. Вони можуть в тому ж інтернет-магазині придбати продукцію фірм «Колоріт» чи «Віваколор». Це буде трішки дешевше. Та в будь-якому разі фарба від компанії  Farba-service, незалежно від виробника є дійсно фірмовою, з належною якістю, сертифікатами та іншими супровідними документами.

Так що глибоко помиляються, той, хто вважає, що стиль прованс обмежується лише побіленою фарбою. Для того, щоб бути дійсно в тренді, потрібно ще витримати чимало інших критеріїв. В тому числі і пофарбувати все у відповідні кольори. Та ще й гарною фарбою.

Фахівці інтернет-магазину пояснюють, що у сучасних фарб є безліч відтінків. Тобто ніхто вже не обмежується виключно рожевим кольором. Є ще й лавандовий, малиновий, маджента. А фахівці можуть продовжувати цей ряд, якщо й не до безкінечності, то дуже довго. Що вже й казати про такий колір, як синій, там ще більше відтінків та варіантів. Безумовно звичайному споживачеві важко розібратися у всьому цьому різномаїтті. Але для цього й існують спеціалісти, такі, які працюють у Фарба-сервіс.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2017, 08:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації