Вхід | Реєстрація

Первые «подснежники» достанутся дворникам Полтавы

Что ожидает дворников, когда снег полностью растает, а весна полностью вступит в свои права, можно сказать уже сегодня.
Это тонны мусора. Нет, у нас нет никакого специального оборудования, которое бы позволило просканировать весь мусор через толщу снега. Достаточно найти открытые места, которые прогреваются потоками более теплыми потоками воздуха. Примером могут служить канализационные решетки города. Особенно там, где ежедневно проходят студенты. На этой решетке (фото), возле памятника коменданту Келину, снег не успевает задержаться, поэтому мусор предстал перед фотокамерой во всей красе. О «духовной столице» говорить не будем — надоело. Добавим лишь одно — встречаются в природе и такие вот «подснежники».

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 10:08 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації