Вхід | Реєстрація

Незручності, пов'язані із сильними опадами, у місті дійсно є

Проте, у таких випадках ліквідувати наслідки негоди комунальникам допомагають сумлінні керівники місцевих підприємств. Черговий рейд інспекції по контролю за благоустроєм міста цього разу мав на меті не штрафувати порушників, а продемонструвати, як поводять себе небайдужі до проблем міста підприємці.
Через значну кількість опадів комунальним службам міста нелегко розчищати від снігу вулиці Полтави. Добре, що на допомогу комунальникам часто приходять небайдужі керівники місцевих підприємств.
Цього разу рейд з представниками інспекції по контролю за благоустроєм кінцевим пунктом мав вул. Олександра Бідного. Її прибирали від снігу кілька тракторів, виділених керівництвом ВАТ «Полтавтрансбуд», ВАТ «Полтаваобленерго» та будівельно-монтажного поїзда № 685.
Підприємці, говорять інспектори по контролю за благоустроєм, відгукнулися на заклик інспекції допомогти у розчищенні міських автошляхів. Техніка чистила не лише цю вулицю – прибирали й інші, найбільш завантажені транспортом у мікрорайоні Левада.
Крім того, переконують інспектори, фахівці, які боролися зі снігом, працювали у групах. У результаті, «трансбудівці» прибирали вулиці у с. Вороніна, на Подолі, представники «Полтаваобленерго» чистили, зокрема, вулиці Гулака-Артемовського та Зелений острів, а добровольці від будівельно-монтажного поїзда № 685 працювали у Ліску та Новобудові.
Відтак, цього разу працівникам інспекції по контролю за благоустроєм міста не залишилося нічого, як подякувати сумлінним керівникам підприємств.
Ігор Рева, спеціаліст 1 категорії інспекції з контролю за благоустроєм м. Полтава:
- Інспекція по контролю за благоустроєм міста висловлює вдячність керівникам за взаєморозуміння ситуації, що склалася у зв'язку з погодними умовами.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 13:23 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації