Вхід | Реєстрація

Міська влада вишукує кошти для придбання квартир учасникам бойових дій

Попри складний з фінансової точки зору час і недостатню, на думку фахівців, державну субвенцію для окремих категорій громадян, міська влада знаходить можливість і вишукує кошти для придбання квартир учасникам бойових дій. Відтак, вже традиційно 15 лютого, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, одному з колишніх військових буде вручений ордер на двокімнатну квартиру. Ці та інші питання погоджували сьогодні на засіданні міськвиконкому.
На порядку денному засідання виконкому Полтавської міської ради – 11 питань. Серед них – і заселення квартир, а саме – вручення 2-кімнатної квартири учаснику бойових дій.
Інна Маляренко, начальник відділу обліку та розподілу житла Полтавського МВК:
- Буде, як завжди в нас кожного року, біля пам'ятника у сквері афганцям реквієм-мітинг, на якому буде цій людині вручено ордер.
Інна Маляренко наголосила, що це – не разова акція, а вже добра традиція вручення ордерів на квартири. Отримували їх воїни-афганці і минулоріч 15 лютого, і на День міста.
Інна Маляренко, начальник відділу обліку та розподілу житла Полтавського МВК:
- Незважаючи на те, що субвенція з державного бюджету, яка передбачена на забезпечення житлом цієї категорії громадян, вкрай недостатня, і фінансування в минулому році взагалі з держави не надходило за рахунок місцевих коштів, міського бюджету вишукувались кошти, аби надати цей ордер на квартиру.
Також на засіданні затвердили проведення громадського обговорення проекту коригування генерального плану міста Полтава. Наостанок міський голова Андрій Матковський прокоментував ситуацію в місті, яка виникла у зв'язку зі складними погодніми умовами. У порівнянні з іншими обласними центрами України, переконаний мер, у Полтаві ситуація контрольована і великих перебоїв у роботі транспорту немає.
Андрій Матковський, міський голова:
- Ситуація контрольована. Сьогодні комунальні служби працюють, так, незручності є, але життєдіяльність міста не порушується, автобуси, тролейбуси працюють. В дворах незручності є, майже 200 двірників працює.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 13:33 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації