Вхід | Реєстрація

Не дах, а сито! Або заручники погоди

Мешканці буд. 140 по вул. 60 років Жовтня вже кілька років просять комунальників відремонтувати покрівлю.
— Нашому будинку майже 40 років, вже давно слід відремонтувати дах. У червні минулого року всі мешканці квартир на верхніх поверхах звернулися до керуючої компанії «Житлорембудсервіс» із цим проханням. Нам повідомили, що капітальний ремонт роблять лише за рахунок коштів міського бюджету, і пообіцяли зробити поточний ремонт до кінця 2009 р. Наразі ми з побоюванням чекаємо відлиги та весни, бо дах знову почне текти,  – скаржаться жильці буд. 140 по вул. 60 років Жовтня.
У ТОВ «Житлорембудсервіс» повідомили, що відремонтували 431,78 м2 покрівлі за загального обсягу 739 м2. Згідно з переліком послуг, керуюча компанія виконує лише поточний ремонт, що стосується даху – то це близько 10% покрівлі будинку.
Але подібна ситуація не задовольняє мешканців верхніх поверхів: «Платять всі однаково, а дірки латають через одну: комусь із жильців 5-го поверху пощастить, а інших і далі заливатиме водою. Ми неодноразово читали в газетах про те, як керуючі компанії ремонтують двері у під’їздах, встановлюють лави, проте мешканці нашого будинку цим похвалитися не можуть».


Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації