Вхід | Реєстрація

Куди пішли ваші гроші?

Керуючі компанії обіцяли звітуватися перед мешканцями про використані кошти на своїх сайтах. Дотепер цієї інформації немає, а депутати міськради дозволили управителям не звітуватися і перед владою. Як дізнатися, куди пішли ваші гроші?
Ще минулої зими генеральний директор ТОВ «Житлорембудсервіс» Віктор Шкурат розповів про плани звітності перед платниками в елект­ронному форматі: «Вже у лютому 2009 р. запрацює Інтернет-сайт нашої компанії, де буде розміщено інформацію про платежі та борги мешканців кожного будинку, про виконані роботи та надані послуги» (інтерв’ю в «Кременчуцькій Панорамі» від 5 лютого 2009 р.). Але обіцяна інформація на сайті так і не з’явилась. У керуючій компанії «ЖРБС» пояснили ситуацію:
— Розміщення інформації по кожному будинку та її постійне оновлення – це великий обсяг робіт, який потребує багато часу та додаткового штату співробітників. На жаль, за даної економічної ситуації компанія не може піти на такий крок. Ми ухвалили рішення заощаджувати кошти мешканців та раціонально їх використовувати, вкладаючи у поточний ремонт житлового фонду міста. А щодо звітності, то кожен охочий може звернутися (усно або письмово) до керуючої компанії та отримати повну інформацію про витрачені кошти на утримання будинку, про конкретні види робіт. Також ми надаємо інформацію про плани ремонту і приймаємо пропозиції від мешканців, аби дізнатися, що вони вважають за потрібне відремонтувати в першу чергу.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 13:45 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації