Вхід | Реєстрація

СЕС заборонила відключати каналізацію

Кременчуцький водоканал карав боржників тим, що відключав їх від каналізації. У результаті мешканці почали скаржитися, що прибудинкова територія перетворюється на туалет.
5 лютого міська СЕС винесла постанову про заборону відключення каналізації. А вже через кілька днів до редакції «Панорами» звернулися мешканці Молодіжного, які повідомили, що на дверях під’їзду їхнього будинку з’явилось оголошення про чергове відключення боржників.
— Якщо міськСЕС встановить факт невиконання постанови і виявить, що водоканал дійсно відключив боржників, ми будемо змушені виписати штраф цьому підприємству, – прокоментував заступник головного лікаря міськ­СЕС В. Самойленко і додав, що у разі повторного випадку СЕС ініціюватиме розгляд питання на засіданні виконкому та готуватиме матеріали до прокуратури. На думку санлікарів, відключення від каналізації створює загрозу поширення інфекційних хвороб. В. Самойленко зазначив, що водоканал може використовувати інші методи впливу на недобросовісних платників послуг, але в жодному випадку людей не слід позбавляти каналізації.
Мер Кременчука М. Глухов погодився з цим, про що повідомив на апаратній нараді 5 лютого. Але водночас позиція міського голови чітка – боргів не повинно бути, споживачі зобов’язані сплачувати за послуги.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації