Вхід | Реєстрація

Основні тенденції літнього відпускного періоду - 2017

Основні тенденції літнього відпускного періоду - 2017

Опитування, що проводилося по території всієї країни, показало, де проводять свої літні відпустки українці. Традиційно, серед національних курортів лідирує Одеса та Затока, серед зарубіжних – Єгипет та Туреччина.

Варто зазначити, що цього року, кількість українських туристів, які відправилися на відпочинок за кордон виросла практично на 15%. Впродовж літа, найактивніше жителі країни їздять в Туреччину (обрало 50% опитаних), в червні-липні – до Єгипту (20%), і відкладають на оксамитовий сезон поїздки до європейських морських країн, таких як Італія, Греція та Іспанія тощо.

Окрім цього, з введенням безвізового режиму, зріс попит на екскурсійні поїздки Європою, стверджує платформа усіх розпродажів та акцій Скидочник. З середини червня, вже тисячі українців обрали недорогі автобусні тури, щоб відвідати декілька європейських країн: Чехію, Австрію, Угорщину та Польщу.

Щодо внутрішнього туризму, то, за результатами опитування, його обрала переважна більшість українців (близько 70%). Найпопулярнішим курортним містом залишається Одеса та область (Затока, Чорноморськ, Кароліно-Бугаз), друге місце розділяють містечка на Азовському морі (Кирилівка, Арбатська стрілка та Бердянськ), третє – стрімко зайняли туристичні місця в Карпатах (Буковель, Славське, Яремче).

Також, зросла популярність екскурсій по містам України. Як стверджують дані дослідження, такий вид туризму обрав кожен сьомий опитаний житель країни. Підтверджує даний факт і кількість викуплених білетів на тури «вихідного дня» до Вінниці, Умані, Чернівців та Львову і т.д.

Відповідно до результатів опитування, практично кожен третій українець, цього літа, буде подорожувати як країною, так і ближнім зарубіжжям. Вже сьогодні можна з упевненістю сказати, що туристичне літо 2017 складається значно успішніше за попереднє.


Автор: Ігор Бабаєв, «ЕХО»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2017, 11:23 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації